Opleidingen

De Koninklijke Fanfare Jeugd & Vreugd vzw is een vereniging met muzikanten (van allerlei leeftijden), die allemaal dezelfde hobby hebben: samen muziek maken.

Wekelijks werkt onze fanfare aan de kwaliteit en de muzikaliteit van haar programma. Hiervoor worden dan ook heel wat middelen geïnvesteerd, o.a. in de opleiding van onze (nieuwe) muzikanten. Ook zijn we steeds actief op zoek naar nieuwe muzikanten (zowel jongeren als volwassenen), die onze fanfare komen versterken. Dit doen we door huisbezoeken, schoolbezoeken en reclame te maken met flyers. Want wie houdt er nu niet van muziek? En als je dit dan ook nog eens kan doen in een vereniging wordt het eens zo leuk.

Wilt u een instrument leren bespelen? Dan promoten wij een opleiding via de muziekschool. Zij geven u een professionele opleiding waardoor u snel een instrument kunt bespelen. De notenleerlessen zijn samen met andere leeftijdsgenoten. Op de website van de muziekschool vindt u alle info. U kunt ook steeds info vragen aan ons. Wilt u bij onze fanfare komen, wat wij natuurlijk promoten, dan gaat u best voor een fanfare instrument. Uitleg over wat een fanfare juist is vindt u hier. Een voordeel van onze fanfare is dat wij u een gratis instrument ter beschikking stellen, als u zich aansluit bij onze fanfare.

Wij hebben ook een 10-beurtenkaart voor leden en ex-muzikanten. Dit zijn 10 lessen van een half uur. Als u bijvoorbeeld ooit een instrument heeft gespeeld kunt u zo uw muzikaliteit terug opfrissen en lid worden van onze fanfare. Als u een ander instrument speelt dan een fanfare instrument kunt u zo snel een nieuw instrument leren. Al deze lessen worden binnen onze fanfare gegeven.

Wij bespreken graag met u de beste methode/aanpak! Wij hopen dat we zo iedereen de kans geven om deel uit maken van onze vereniging.


Heeft u interesse of bijkomende vragen in verband met onze opleidingen? Wilt u eens komen kijken hoe wij repeteren? Gelieve dan contact op te nemen met het bestuur.